Pristatymas

Nemokamas prekių pristatymas Lietuvoje užsakymams nuo 2000,00 EUR. Į parduotuvę

saules baterijos ant plokščių mokyklos stogų

20 kW elektrinė Areviq ir 30 kW Getq mokyklose, Armėnijoje

  • 162 vnt. Lietuviški Solet monokristaliniai saulės moduliai 325 Wp
  • Fimer (ABB) TRIO-27.6-TL-OUTD-S2X-400 ir TRIO-20.0-TL-OUTD keitiklis
  • Sumontuota ant plokščių stogų

Armėnijoje nafta ir dujų importas padengia 75% energijos poreikio. Dabartinė energetikos politika orientuota į vietinių energijos šaltinių, daugiausia atsinaujinančių, ir pagrindinio šalies branduolinio reaktoriaus pakeitimą. Efektyvaus energijos vartojimo politika taip pat tapo didesniu prioritetu, nes energijos saugumas ir patikimumas tebėra pagrindinės dėmesio sritys. Armėnija yra „EU4Energy“ programos – iniciatyvos, orientuotos į įrodymais pagrįstą energetikos politikos formavimą, dalis. Šios iniciatyvos dėka, projektas kuria puikią pradžią bendradarbiaujant su Armėnijos viešosiomis įstaigomis bei kuriant tvarius santykius su Armėnijos savivaldybėmis bei atveria galimybes dalintis gerosiomis Lietuvos įmonių praktikomis įgyvendinant projektus Armėnijoje.

Areviq meno mokyklai elektros energija buvo tiekiama iš tinklų, o Getq vidurinė mokykla vis dar naudojo dyzelino generatorius elektros energijos tiekimui. Čia dyzelinių generatorių emisijos yra didesnės negu mašinų ar autobusų ir itin kenkia gamtai ir gyventojų sveikatai. Siekiant pereiti prie švarios, natūraliai gaunamos elektros energijos mokyklos pasirašė bendradarbiavimo sutartis su Solet Technics ir OHM ENERGY.

Taip pat skaitykite

12 kW antžeminės saulės elektrinės įrengimas Vilniuje

Sumontuota antžeminė saulės elektrinė Vilniaus rajone, jėgainės galia 12 kW. Saulės elektinės įrengimui buvo panaudota: JINKO JKM430N-54HL4R-B VISIŠKAI JUODI saulės…

Daugiau

Mus rekomenduoja

Skaityti
solet atsiliepimai